Дома 0 Комментариев

Скульптурна вілла на схилах виноградника, Швейцарія


Стильна сучасна вілла виконана в 2017 році на північ від муніципалітету La Tour-de-Peilz, Швейцарія, за проектом архітектурної студії Link architects. Ділянка розташовується на березі Женевського озера, на пагорбі зі старим виноградником. Південна сторона пагорба забудована, в той час, як більша частина північного схилу покрита лісом. Розкішний особняк в стилі модерн займає верхню частину схилу і плавно «сповзає» вниз, повторюючи природний рельєф місцевості. Будівля вражає незвичайною архітектурою — простота і мінімалізм в поєднанні з сучасними лініями дизайну формують унікальне скульптурне творіння.
Также заказать онлайн Товары для ЖКХ вы можете посетив сайт gkh-market.ru.


Сама бетонна структура встановлює морфологію проекту, повторюючи скелю, яка формує пагорб. Мінеральний аспект моноліту підкреслює піскоструминний бетон, з якого він виконаний. Багатогранна дах покритий рослинами, подібно лишайнику на скелі, що дозволяє будівлі ще більше вписатися в навколишній ландшафт. Північний кінець будови піднімається консолей над землею. Внутрішня частина платформи оснащена великим еркером, з якого відкривається вид на ліс і озеро. Додаткові скляні панелі знаходяться у всіх внутрішніх просторах, дозволяючи милуватися навколишнім ландшафтом і наповнюючи будинок сонячним світлом. Щоб відкрити безперешкодний вид на гори з висоти, зовнішня тераса розташована над верхівками дерев. Загальна площа вілли складає 200 квадратних метрів. Вхід в будинок передбачений через закритий прохід, схожий на вхід в нору. На нижньому поверсі розташовані спальні. Коридор між ними відповідає природним контурам північного схилу. Еркер з видом на ліс і гори височить над землею як хатина, посилюючи враження занурення в природу. Сходи ведуть в центр верхнього поверху, де знаходиться соціальна зона.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *