Дома 0 Комментариев

Приватна резиденція в оточенні багаторівневого саду, США


Проект реставрації приватної резиденції Twin Peaks Residence розроблений архітектурною студією Feldman Architecture і реалізований в 2017 році в районі Твін Пікс в Сан-Франциско, Каліфорнія, США. Триповерховий дерев’яний будинок на мальовничому пагорбі з видом на відкритий лісовий заповідник на горі сутри був побудований ще в 1964 році за проектом архітектора Альберта Ланье і потребував серйозного ремонту і сучасному перетворенні. Нові власники, активна молода пара, захоплена йогою і подорожами, хотіли мати будинок, наповнений природним світлом і комфортний для проживання. Спочатку проект включав невеликий список оновлень, але в процесі роботи він значно розширився. В результаті проект був не тільки капітальний ремонт будівлі і перепланування, а й доповнення інтер’єру трикутним лофтом, а екстер’єру — багаторівневим садом і басейном. Старий будинок був дезорієнтованим і непривабливим.
Также посмотреть последние новости медицины вы можете посетив сайт medicine.ru.net.


Закриті темні поверхи пов’язувала тісна звивиста сходи. Архітектори залишили колишньою структуру будинку, були збережені відкриті балки, високі стелі і японський дизайн лижної кабіни в стилі Еска. Планування будинку площею 278 квадратних метрів була повністю переосмислена з метою створення відкритих і просторих приміщень, з’єднаних з розкішним садом і внутрішнім двором. Одним з найбільш важливих змін стало переміщення сходи ближче до задньої частини плану поверху, в результаті чого стало більше відкритих і світлих кімнат. На нижньому поверсі розмістили фойє, обладнане кам’яної лавою і мікро-садом, і два гаража. На другому розташувалася приватна зона — три спальні, в тому числі майстер-люкс з кімнатою для занять йогою, а також робочий кабінет. Верхній поверх зайняли вітальня, їдальня і кухня з виходом в головний внутрішній дворик із ступінчастим садом. Кухня була перенесена в задню частину будинку, де нова дерев’яна палуба створює легкий доступ на терасу з обладнаної для відпочинку зоною і сходинками на подвір’я.

Під новим мостом між кухнею і двором було утворено захищений простір, яке перетворили на відкритий спа-центр. Скориставшись висотою простору під скатних стелею, архітектори обладнали трикутний горище, в якому розмістився затишний куточок для читання. Великі мансардні вікна відкривають доступ на дах, звідки можна милуватися місцевими пам’ятками, в тому числі Золотими воротами. Інтер’єр виконаний в сучасному стилі в нейтральних тонах з використанням природних екологічних матеріалів. Підлоги в будинку виконані з білого дуба, стелі пофарбовані в нейтрально-сірий колір. М’яка мінімалістська палітра ефектно доповнюється яскравими і несподіваними штрихами. Синій оксамитовий диван, барні стільці з шкіряним верхом, ретельно підібрані шестигранні дверні ручки і колекція унікальних скульптур, які господарі привезли з Копенгагена, створюють унікальне і колоритне простір. Змінився зовнішній вигляд будинку. Фасади оздоблені дерев’яним сайдингом, замінені старі вікна. У деяких областях додані дерев’яні екрани для фільтрації денного світла і забезпечення конфіденційності. В результаті реалізації проекту з’явився цей надзвичайно красивий і затишний будинок, наповнений світлом і свіжістю навколишнього його зеленого саду.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *