Дома 0 Комментариев

Сучасний гостьовий будинок в Португалії


Реконструкція будинку Loureiro 59 в місті Коїмбра, Португалія, виконана в 2019 році за проектом архітектора José Pedro Lima (Хосе Педро Ліма). Чотириповерховий старовинний будинок знаходиться в історичному районі міста, що входить до списку найстаріших університетських міст Португалії. Недалеко від будинку розташовується церква Сан-Сальвадор, одна з головних міських визначних пам’яток. З огляду на, що будівля має статус пам’ятки архітектури, перед автором проекту стояло складне завдання його поновлення зі збереженням усіх елементів історії. Будинок був відремонтований і перетворений в ряд автономних апартаментів загальною площею 170,94 квадратних метрів. При цьому зовнішній фасад практично не змінився — віконні прорізи і обробка повністю відповідають традиційному вигляду будівлі і не порушують архітектурний стиль вулиці. Завдяки ретельному дизайну, вибору матеріалів і сучасних технологій будівництва перш темні внутрішні простору перетворилися у відкриті і світлі.
Также выгодно купить трибуны вы можете посетив сайт трибуны.рф.


Домінування натурального дерева і білого кольору роблять інтер’єри особливо привабливими і гостинними. Відкриті дерев’яні балки створюють сільську атмосферу і відчуття додаткової висоти стелі. На всіх поверхах розташовані готельні номери-квартири з приємною затишною атмосферою. Квартира на першому поверсі займає весь план. До послуг гостей спальня і ванна кімната, розташовані в задній частині будівлі, а також кухня і їдальня з вітальнею, що займають передню частину будинку. Квартири на верхніх рівнях займають половину поверху. Номери в задній частині будівлі оснащені міні-кухнею, в передній частині вони відсутні. Ванні кімнати облицьовані маленької блискучої білою плиткою, яка відображає природне світло і робить приміщення особливо привітними. Ключовим елементом дизайну інтер’єру є перетворення внутрішніх сходів. Масивні перила були видалені, і сходи придбала спіральний вигляд. Простір навколо неї стало відкритим, що привнесло в інтер’єр відчуття простору і свіжості.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *