Дома 0 Комментариев

Будинок з V-подібним планом і еклектичним інтер’єром, США


Родинний дім V-Plan побудований в 2017 році в гірському містечку Аспен, штат Колорадо, США, за проектом архітектурної студії Studio B Architects. Господарі будинку — 80-річна сімейна пара, любить проводити час на природі, тому одним з головних побажань до оформлення нового житла стало збалансоване поєднання мальовничих краєвидів з вікон і відчуття приватності. Крім того, будинок повинен був вмістити колекцію творів мистецтва, а також бути комфортним в розміщенні численних друзів і родичів сім’ї. Будова займає клиноподібний ділянку з сусідами по обидва боки і видом на поле для гольфу. Нестандартна трапециевидная форма ділянки вплинула на архітектуру будівлі і його планування.
Также посмотреть сколько стоит услуга ремонт кондиционеров москва вы можете посетив сайт dtservis.ru.


Будинок загальною площею 418 квадратних метрів складається з двох витягнутих загострених обсягів, розташованих під кутом один і одного у вигляді букви V. Така форма дозволила максимально ефективно використовувати площу ділянки. Обсяги з’єднані між собою одноповерховим переходом, де розміщується хол з невисокою стелею і невеликою кімнатою відпочинку. Один з обсягів — одноповерховий, в ньому знаходиться соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня, кухня, об’єднані в один простір, і гараж. Інший обсяг — двоповерховий, його займає приватна зона — чотири спальні, включаючи три гостьові, і ванні кімнати. З огляду на вік власників будинку, основні приміщення, якими вони користуються, розташовані на першому поверсі, гостьові кімнати — на другому поверсі. Будинок має яскравий стильний вигляд. Фасади облицьовані фактурними дошками з деревини кедра, які тоновані в чорний колір, ефектно контрастують з його природним оточенням. Гострі дахи покриті чорним металом з покриттям антивідблиску. Вікна, включаючи мансардні, спрямовані на збереження конфіденційності, природного освітлення та естетики зовнішнього вигляду будівлі. Влітку будинок ховається серед зелених дерев, а взимку виділяється на засніженому ландшафті. З темним зовнішнім виглядом будівлі різко контрастує інтер’єр, відкритий і світлий. Стіни в приміщеннях покриті білою штукатуркою. Для покриття підлог, у виготовленні шаф і оздоблення використовувалася деревина білого дуба. В інтер’єрі органічно поєднуються елементи різних дизайн-напрямків. Вітальня займає простір з високою стелею і повністю заскленим фасадом, що дозволяє милуватися навколишньою природою. Вона обставлена ​​світлої комфортними меблями. Кухонні шафки і острів кухні оброблені світлим деревом. У бічних вікон обладнані зручні сидіння, додатковий затишок яким створюють декоративні подушки. Стримане оформлення інтер’єру допомагає сфокусувати увагу на виразних картинах і інших предметах декору, які прикрашають будинок. Обраний стиль продовжений в оформленні спалень, в яких створена легка заспокійлива атмосфера.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *