Дома 0 Комментариев

Реконструйована багаторівнева сімейна вілла в Осло, Норвегія


Реконструкція сімейної вілли в місті Осло, Норвегія, виконана в 2016 році за проектом, розробленим Lie Øyen arkitekter. Вілла з вражаючою назвою «Зоряний шлях» (Villa Stjerneveien) розташована на вершині пагорба Веттаколлен з чудовим видом на місто і фіорд. Проект являє собою повну реконструкцію старого будинку, побудованого ще в 1950-ті роки. Первісне будівля була традиційно забарвлену дерев’яну коробку з скатної дахом і маленькими вікнами.
Также посмотреть какая есть удаленная работа вы можете посетив сайт https://seo-town.ru/udalennaya-rabota/.


За бажанням замовника, воно повинно перетворитися в стильну сучасну віллу, де можна організовувати відпочинок сім’ї та проводити зустрічі з численними друзями. Нове будівля розташована на колишньому місці, на вершині схилу. Воно має оновлені бетонні тераси і навіси, що з’єднують віллу з дорогою Stjerneveien. Вілла має 4 рівня загальною площею 360 квадратних метрів. Кожен з них виконує свою функцію. Нижній цокольний рівень виходить на задній двір і в зону басейну з видом на місто. Він включає в себе спа-зону, сауну, джакузі та інші зони відпочинку. Перший поверх займає приватна зона — спальні з ванними кімнатами. На другому поверсі розташована головна вітальня, велика їдальня і чудово обладнана кухня. На самому верхньому поверсі знаходиться кабінет з каміном, який виходить на дах, де розміщується простора тераса з гідромасажною ванною і відкритою кухнею. Матеріали для будівництва та оздоблення були обрані прості, в той же час якісні і нескладні в експлуатації. Фасади облицьовані деревиною кедра, яка з часом з червонувато-золотий перетвориться в сріблясто-сіру. Віконні рами і панелі виконані з алюмінію. Сходи, розсувні двері, дерев’яні підлоги і вбудовані меблі виготовлені з бамбука. Для підлог у приміщеннях був обраний легкий бетон на основі цементу з високим вмістом крейди і мармурової крихти.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *