Другое 0 Комментариев

Фолк-готель Anji Erlu Resort, Китай


Проект фолк-готелю Anji Erlu Resort розроблений Інститутом дизайну ландшафту та архітектури Китайської академії мистецтв і реалізований в 2018 році в TaoziKeng, TianHuangPing, Huzhou, Zhejiang, Китай. Ідеальне місце для відпочинку автори проекту підбирали майже півроку, поки їм не прийшла ідея відкрити фолк-готель, своєрідний народний будинок, де можна зустрічатися з друзями, проводити вечірки або просто насолоджуватися тишею і спокоєм. Ділянка, вибрана для будівництва, розташований в тихій сільській місцевості, серед пагорбів і гір, вкритих деревами, чагарниками, бамбуком і густою травою. Разом з тим, він виявився досить складним через крутого ухилу і присутності на ньому гірського струмка. Команда професіоналів змогла грамотно вирішити серйозні проблеми при забудові, використовуючи різницю висот і наявність природного водного джерела в створенні унікального ландшафту. Оскільки основний фасад заблокований системою водопостачання, головний вхід передбачений в задній частині будівлі. Таке рішення не тільки забезпечує конфіденційність приміщень, але і не завдає шкоди екології. Шлях від парковки до головного входу проходить через розкішний бамбуковий ліс, який веде до багаторівневого водному простору, створеному з природних гірських джерел.

Также посетив сайт http://emirent.ru/arenda-tehniki/teleskopicheskij-pogruzchikвы можете посмотреть сколько стоит аренда телескопического погрузчика.
Водну систему прикрашають буйна рослинність і метасеквойя, найдавніше хвойне дерево. Форма будівлі заснована на цілісності площині і складається з двох квадратних коробок загальною площею 1103 квадратних метрів. Перший поверх представлений у вигляді печери, що складається з трьох ясеневих і двох скляних внутрішніх приміщень. Нижній поверх займає громадська зона — кімната переговорів, китайський ресторан, теппаньякі, західна кухня, барбекю, шахова і покеру кімнати. Архітектурна форма другого поверху, в основному, світла і лаконічна. Тут розташовані чотири основних готельних номери, названі «Чай», «Бамбук», «Гора» і «Струмок». Коридор, що зв’язує номера, має різну висоту. У його центрі височіє розкішний фонтан. У підвалі будівлі обладнано сховище для вина. Для будівництва та оздоблення приміщень були використані натуральна деревина і каміння, що пройшли складні технологічні процедури загартовування.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *