Дома 0 Комментариев

Родинна резиденція в стилі модерн на півдні Португалії


Сучасна сімейна резиденція виконана в 2017 році в Quinta dos Salicos, Карвоейру, Алгарве, південь Португалії, за проектом архітектурної студії STUDIOARTE. Проект Salicos House є сучасною інтерпретацією збалансованого поєднання середземноморської модерністської архітектури і португальського кубізму. Прямі лінії фасадів, обсяги, сформовані під різними кутами, плоский дах, безліч терас і однорідний білий колір будівлі роблять резиденцію стильною і привабливою. Трапециевидная форма будівлі дозволила організувати простору найбільш ефективним чином, відкриваючи безмежний бачення між внутрішнім і зовнішнім простором і наповнюючи інтер’єр сонячним світлом і приголомшливими панорамними видами навколишнього ландшафту. Концепція будівлі заснована на екологічному підході, заснованому на оптимізації клімату та природного освітлення і вентиляції. Обсяг першого поверху паралельний бічним межах ділянки. Майже закритий північний фасад контрастує з іншими фасадами, що мають велику площу скління і тісно пов’язаними з навколишнім ландшафтом.
Также посетив сайт http://avizo.me вы можете разместить объявление.


Будинок площею 379 квадратних метрів має три рівні. На цокольному поверсі, вбудованому в природний ухил ділянки, розміщені гараж на два автомобілі, комора, домашній кінотеатр і тренажерний зал. Перший поверх займає соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня. З соціальної зони передбачений вихід на головну терасу з плавальним басейном. Приватна зона орієнтована на захід. На першому поверсі обладнана спальня з ванною кімнатою і багатофункціональна кімната. Легка металева драбина з’єднує перший поверх з другим, де знаходяться головна спальня з ванною кімнатою і гостьова спальня з ванною кімнатою. Обидві спальні мають вихід на окремі тераси з видом на море. З огляду на значний ухил ділянки, для його вирівнювання були обладнані дві платформи. Перша платформа знаходиться поруч з головною терасою на рівні першого поверху. Друга платформа на нижньому рівні об’єднує колекторний резервуар для системи переливного басейну і встановлює з’єднання між першою платформою, розташованої вище, і садом.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *