Дома 0 Комментариев

Сімейний проект Cabin 192 в Альтос-дель-Марія, Панама


Сімейний проект Cabin 192 розроблений багатопрофільної студією JiA і реалізований в 2018 році в Альтос-дель-Марія, гірській місцевості західного сектора Панами. Заміський будиночок належить батькам і двом братам архітектора Хосе Істураіна (Jose Isturain), керівника студії і автора проекту. Основною метою проекту було створення комфортного, разом з тим недорогого місця відпочинку для великої родини. Каюта площею 36 квадратних метрів є першою структуру майбутнього заміського комплексу, що складається з головного будинку і ще двох кают. Для будівництва Cabin 192 була обрана рівна лісова майданчик, яка височить над похилим ділянкою. Оскільки зростаючі на ділянці сосни не є рідними для регіону, було прийнято рішення про їх вирубці і заміні на традиційні в цих місцях лісові насадження. Вироблення сосни були використані в будівництві кабіни. Каюта має просту архітектуру, економічну і спокійну. Конструкція піднята на дерев’яних колонах над природним рівнем землі, завдяки чому мінімізується вплив на екологію ділянки, а також підвищується рівень захищеності будови від втручання небажаних явищ природи.
Также если вы не знаете как купить биткоин рекомендую вам сайт p2p.lkwave.com на котором вы можете обменять криптовалюту.


Рамка кабіни побудована з регенерованих балок сосни. Для стін і підлоги використані дошки з волокнистого цементу, а для стелі — ізольована термопанель EPS. Дах покритий похилою металевою швартових конструкцією, яка виходить по периметру кабіни, що допомагає охолоджувати внутрішній простір під час спекотних літніх місяців і захищати під час дощу. Перший поверх каюти являє собою відкритий простір без стін, периметр якого відзначений сосновими колонами. Тут знаходяться вітальня, міні-кухня і їдальня. Просторі крісла і гамак розташовують до приємного відпочинку на свіжому повітрі. На верхньому поверсі розташована спальня і ванна кімната. Великі вікна від підлоги до стелі дозволяють милуватися навколишнім ландшафтом і наповнюють простір природним світлом. Великі розсувні двері дозволяють інтер’єру повністю злитися з лісистої середовищем. У будівельних роботах крім залученої робочої сили брали участь батько і брати архітектора.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *