Дома 0 Комментариев

Бетонний будинок серед ясенів, Аргентина


Сучасний сімейний будинок в місті Ла-Плата, провінція Буенос-Айрес, Аргентина, виконаний в 2017 році за проектом архітектурної студії Estudio V2 Arquitectos. Перед авторами проекту стояло завдання створення сучасного комфортного будинку з відкритою гнучким плануванням і безперервністю внутрішнього і зовнішнього середовища. Двоповерховий особняк розташований на ділянці 900 м2 з пишним лісом з дерев ясена. В процесі будівництва більша частина дерев була збережена і використана для створення зовнішнього ефектного фону. Основними будівельними матеріалами були бетон, скло і дерево.
Также посетив сайт http://bikes.ironhorse.ru/brands/stels-bicycle/?reviews=1 вы можете прочитать отзывы о велосипедах Stels.


Форма двоповерхового будинку площею 340 квадратних метрів є бетонною призму розміром 13 м x 13 м. Фасади першого поверху оздоблені теплою деревиною. Завдяки великій відкритій площі і панорамним вікнам, будинок візуально здається легким і елегантним. Для внутрішнього розмежування різних функціональних областей використовувалися мобільні панелі, створюють гнучкий план поверху, легко адаптується до різних потреб. На першому поверсі будинку знаходиться соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня. Через скляні розсувні двері передбачений вихід на терасу, яка є плавним продовженням громадської зони.

Бетонна плита другого поверху нависає над нижнім поверхом і служить дахом тераси. Дерев’яне облицювання частини стін ефектно контрастує з бетонним стелею і холодної сірої плиткою на підлозі. Інтер’єр виконаний в стилі сучасного мінімалізму. Максимально вільний простір насичене повітрям і природної зеленню, яка оточує будинок і, завдяки панорамному склінню, стає частиною інтер’єру. Кухня обладнана великим білим островом з мінімалістськими білими шафами. Кухонний острів прикрашений освітленій стельової системою. На другому поверсі розміщена приватна зона. Холодний бетонну стелю і стіни в спальнях пом’якшує світлий дерев’яна підлога. Мінімалізм в оформленні налаштовує на відпочинок і спокій.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *