Дома 0 Комментариев

Будинок з офісом архітектора Пітера Брейтуейт, Канада


Будинок з офісом архітектора Пітера Брейтуейт (Peter Braithwaite) в Теренс-Бей, Нова Шотландія, Канада, виконаний в 2017 році за проектом Peter Braithwaite Studio, яка займається як дизайном, так і будівництвом. Будинок розташовується в одному з найкрасивіших місць східного узбережжя Нової Шотландії, що складається з безлічі скелястих круч і пагорбів, які простягаються до самого берега океану. З скелястого виступу, де стоїть будинок, відкривається приголомшливий вид на затоку Бей. Архітектурна форма будівлі обумовлена прагненням створити багатий прибережний ландшафт.
Посмотреть цены на услугу dubai escort service вы можете посетив сайт dubai-princess.com.


Зовнішня стінна збірка дозволяє максимально ефективно використовувати внутрішній простір, а також забезпечує свободу компоновки і ясність форми. Шість великих жорстких кадрів LVL створюють ритмічний мотив будівлі, який чітко визначає просторове розділення внутрішньої програми. У міру зростання чисельності співробітників фірми, структурна стратегія будівлі дозволить відрегулювати інтер’єр відповідно до мінливими потребами компанії. Форма будівлі нагадує форму довгого прямокутника, встановленого на сітку дерев’яних ходулів і спрямованого в сторону моря. Фасади будівлі оздоблені дерев’яними планками темно-сірого кольору і алюмінієвим сайдингом, що дозволяє будовою витримувати суворий атлантичний клімат. Загальна площа будинку складає 130 квадратних метрів.

Основне його простір займає велика двоповерхова кімната, в якій обладнаний офіс для невеликої команди дизайнерів і теслярів. Розташування робочих місць захоплює панорамний вид на затоку і використовує природну перехресну вентиляцію. Безліч відкритих полиць дозволяють утримувати в порядку робочі матеріали. На одній стіні виставлені моделі минулих, нинішніх і майбутніх будівель, на інший — архітектурні книги. Панорамні вікна відкривають мальовничий вид на навколишній ландшафт, який надихає команду на творчу роботу. Перед вікнами знаходиться затишна зона відпочинку з виходом на невелику терасу. З іншого боку офісу знаходиться кухня.

За дерев’яними панелями заховані ванна кімната і складське приміщення. Чорна металева драбина веде в мезонін, де розташовується невелика затишна спальня. Вона відокремлена від офісу поворотними скляними панелями. У будівлі немає кондиціонера, тому велике значення мають розсувні скляні стінові панелі, що забезпечують приплив свіжого повітря. Поруч з будинком знаходяться дві невеликі надвірні споруди — аерозольний кіоск для фарбування і робочий цех.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *