Дома 0 Комментариев

Будинок з інноваційним дизайном в Лос-Анджелесі, США


Сучасний стильний будинок з яскравим інтер’єром в місті Лос-Анджелес, США, виконаний в 2017 році за проектом Molina Designs і L. The Green Design. Він знаходиться недалеко від пляжу Венеції в районі, який за останнє десятиліття значно розрісся, завдяки своєму привілейованому розташуванню між узбережжям Тихого океану і центром міста. Традиційний міський сектор з приватними будинками хаотично забудовувався новими невиразними будівлями, які, в основному, мали форму звичайних коробок. Це призвело до зміни вигляду району і погіршення його архітектури.

Онлайн скачать атлас железные дороги вы можете посетив сайт gdevagon.ru.

Для того щоб зберегти традиційну морфологію міста, місцева влада ухвалила ряд правил і нормативів при будівництві нових будівель, що стосуються форми і оформлення фасадів, використання будівельних матеріалів, конфігурації даху і т.д. Будинок Admiral House вигідно вирізняється з-поміж сусідніх будівель. Двоповерховий особняк площею 261, 2 квадратних метрів має привабливий зовнішній вигляд, що демонструє сучасну естетику та інноваційні принципи дизайну. Оригінальний п’ятикутний фасад, що виходить на вулицю, відхиляється від традиційної в архітектурі симетричної форми. Він практично повністю закритий від зовнішнього світу, забезпечуючи конфіденційність.

Бічні фасади також зберігають усамітнення приватних приміщень. Фасад, звернений в сторону двору, навпроти, майже повністю засклений, що створює відчуття відкритості та зв’язку із зовнішнім ландшафтом. У центральній частині будинку по обидва боки сходів обладнані атріуми, які служать для вентиляції і природного освітлення всіх приміщень. В одному з атріумів висаджений бамбуковий сад, який привносить в оформлення будинку елементи дзен-естетики. На першому поверсі знаходиться соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня. Розсувні скляні двері забезпечують вихід на відкриту терасу з басейном і зоною відпочинку. По інший бік поверху розташовані спальня з робочим кабінетом і гараж. На другому поверсі розміщена приватна зона — три спальні з ванними кімнатами. В процесі реалізації проекту були використані екологічно чисті методи будівництва, в тому числі перехресна вентиляція, сіра установка для збору води і пасивна конструкція сонячного будівлі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *