Дома 0 Комментариев

Резиденція біля підніжжя гори в Японії


Резиденція в місті Гіфу, адміністративному центрі префектури Гіфу, регіон Тюбу, острів Хонсю, Японія, побудована в 2017 році за проектом Keitaro Muto Architects. Стильне сучасне приміщення знаходиться біля підніжжя гори, де була позначена зона REDZONE, зона небезпеки червоного рівня, пов’язана з рясними опадами і частими зсувами. Однак замовник був захоплений красою цього місця і побажав мати тут власний будинок.
Заказать выгодно изготовление воблеров вы можете посетив сайт www.felixprint.ru.


Був розроблений унікальний проект, що враховує особливості рельєфу і пристосований до різних природних катаклізмів, в тому числі землетрусів і зсувів. Для того щоб витримати тиск зсувів з першого поверху до середини другого була зроблена конструкція RC, а на ній — легка дерев’яна конструкція, в якій розташоване основне житлове приміщення. Двоповерхова будівля площею 162 квадратних метрів розширюється догори і піднімається на консоль. Груба текстура бетону ефектно пом’якшується деревиною модрини. Верхній поверх по периметру має великі панорамні вікна, що дозволяють милуватися горами і мальовничим парком, які оточують будинок.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *