Дома 0 Комментариев

Пляжний будинок на узбережжі Середземного моря в Іспанії


Будинок для відпочинку The Beach House на узбережжі Середземного моря в Ла-Торре-де-ла-Орадада, провінція Аліканте, Іспанія, реконструйований в 2017 році за проектом архітектурної студії Laura Ortín Arquitectura. Раніше на цьому березі знаходилася рибальське село, і узбережжі було забудовано невеликими будиночками для рибалок. З приходом сюди туристів, колишній рибальський порт зазнав велику модернізацію, в результаті, велика частина традиційної архітектури була загублена. Фасади придбали сучасний естетичний вигляд, а інтер’єри були пристосовані до комфортного відпочинку туристів.
Прочитать где выгодно получить деньги под залог недвижимости вы можете посетив сайт blablazor.ru.


The Beach House належить подружжю, яка побажала розширити простір старого будинку для розміщення в ньому приїжджають на відпочинок дітей та онуків. Це було зроблено за рахунок прибудови другого поверху з похилою гранованою дахом, які перетворили звичайний будинок в сучасне стильне будова, вигідно виділяється серед сусідніх будівель. Розширення підтримується несучими стінами нижнього рівня і має металевий каркас, облицьований в теплоізольовані панелі. Частина нового дизайну також включає дві просторі тераси, вихід на одну з яких передбачений через горище на даху. Під кутом на даху встановлено вікно, орієнтоване на прилеглу сторожову вежу 16 століття.

Загальна площа двоповерхового будинку після реконструкції склала 90 квадратних метрів. На нижньому рівні обладнана вітальня і кухня з виходом на відкриту терасу. Сходи з громадської зони піднімається в мезонін, який має вихід на задню терасу на даху. За сходами двомісну кімнату з вбудованим шафою, ванна кімната і головна спальня з ванною, прихованої за непрозорими скляними дверима. Для обробки приміщень використані доступні матеріали. Горищне простір оброблено сирої фанерою, яка наповнює простір теплом і затишком. Оригінальну текстуру і декоративний елемент в інтер’єр привносять підлоги Terrazzo. Вони також використовуються для створення однорідної поверхні підлоги по всій соціальній зоні і передній терасі, які легко об’єднуються, завдяки ковзної скляній стіні — панелі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *