Дома 0 Комментариев

«Цинкову Дім» в Великобританії


Сучасний сімейний будинок «Zinc House» (Цинкову Будинок) в місті Лімінгтон, Великобританія, побудований в 2011 році за проектом архітектурного бюро OB Architecture. Будинок належить молоде подружжя, котра побажала мати апартаменти з видом на море. Ділянка, на якому почалося будівництво, був досить складний. Він розташований між двома низькими солом’яними котеджами, що мають архітектурне значення, що ускладнювало роботу. Інша складність полягала в тому, що на рівні першого поверху море було не видно. Тому було прийнято рішення про розміщення на першому поверсі приватної зони з 4 спальнями і ванними кімнатами, а на другому — соціальної зони з панорамним оглядом місцевих визначних пам’яток.
Также узнать почему обвалился Биткоин вы может посмотреть видео https://youtu.be/skrG8kiS3Z4.


Будівля має нескладну геометричну форму. Воно складається з чотирьох взаємопов’язаних блоків. Житловий будинок має форму куба, фасади його першого поверху пофарбовані в білий колір, другого — облицьовані дерев’яним брусом сірого кольору. Фасад, що виходить у двір, повністю засклений. Двоповерховим цинковим вестибюлем будинок пов’язаний з одноповерховою білої прибудовою, де розміщується гараж. Зовнішній вигляд будівлі будується на тонкій грі сірих відтінків і скла. Ця гра продовжена в оформленні двору. Бруківка, якою частково викладений внутрішній двір, також вирішена в трьох відтінках сірого кольору. Один з членів сім’ї обмежений в пересуванні, що знайшло відображення в плануванні і організації зручностей будинку. У ньому немає традиційних порогів, коридори досить широкі, а поверхи з’єднані не лише сходами, але і сучасним ліфтом, який проходить через атріум.

Загальна площа будинку складає 233 квадратних метрів. Інтер’єр виконаний в сучасному стилі в контрастних чорно-білих тонах. Білі стіни і чорна підлога з чорним каміном роблять простір вітальні динамічним і живим. Білий фон їдальнею-кухні, розташованої по інший бік сходів, ефектно розбавлений яскраво-зеленими вкрапленнями. Оригінальне підсвічування сходів робить її повітряної і стильною. За рахунок великої площі скління створюється візуальна зв’язок між внутрішнім простором будинку і навколишнім ландшафтом.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *