Дома 0 Комментариев

Сучасна версія навісу в Норвегії


Сучасна версія навісу під назвою Viewpoint Granasjøen, розроблена архітектурним бюро Bergersen Arkitekter AS. Затишний будиночок площею 18 квадратних метрів побудований в 2017 році в мальовничому гірському регіоні Тролльхейм, Нерскоген, Норвегія. Гапахук має форму неправильного чотирикутника. Зовнішні стіни і дах встановлені під кутом, що робить конструкцію більш надійною і міцною. Фасади облицьовані темно-коричневої пофарбованої деревиною, яка асоціюється з видом старого сараю або сільської лазні. Похила дах покритий дерном, завдяки їй з висоти пташиного польоту спорудження повністю втрачається серед зеленого ландшафту.
Также заказать выгодно Машинки для стрижки Андис вы можете посетив сайт beautyboom.com.ua.


Основну площу притулку займає кімната відпочинку. Скляні ковзаючі панелі забезпечують приголомшливий вид на гори і озеро Гранасьyoен і дозволяють інтер’єру інтегрувати в навколишню природу. Стеля, стіни і підлогу оброблені натуральною деревиною, яка робить простір теплим і по-домашньому затишним. Спеціально виготовлена для проекту лава зі світлого дерева і дров’яної камін гарантують прекрасний відпочинок на природі в будь-яку погоду.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *