Квартиры 0 Комментариев

Реконструкція пентхауса від LLI Design в Лондоні, Великобританія


Редизайн і реконструкція чотириповерхового таунхауса, побудованого в 1970-х роках в Лондоні, Великобританія, виконані за проектом LLI Design. Будинок знаходиться в районі Хайгейт (Highgate), одному з найдорожчих і престижних районів міста. Власники квартири побажали мати сучасний житловий простір зі стильною внутрішніми сходами і ванною кімнатою з цікавими конструктивними особливостями. При цьому, для них важливо було передати в інтер’єрі стилістику 70-х з її неймовірним колоритом і автентичністю. В процесі реалізації проекту було проведено перепланування приміщень. Старі сходи в центрі була видалена і замінена новою зі скляним огородженням і балюстрадою, яку розмістили в задній частині будівлі. Всі внутрішні стіни на нижньому поверсі були видалені і, таким чином, було створено відкритий простір, де обладнали новий вхід, кабінет і вітальню для перегляду телевізора. Оскільки довгі роки будівля використовувалася в промислових цілях, в інтер’єрі присутні елементи індустріального стилю.


Підлога викладена темно-коричневої плиткою Mutina, а стіни покриті шпалерами з цегляним ефектом, які при відсутності прямого світла справляють враження пофарбованої цегельної стіни. Яскраво-жовте крісло Papa Bear і помаранчевий диван пожвавлюють простір, наповнює його свіжістю і сонячним теплом. На другому поверсі обладнана соціальна зона — вітальня, їдальня і кухня. Незважаючи на вузьку L-образну планування, приміщення здається просторим, завдяки скляним поручнів, які візуально розширюють кімнату, і світлій колірній палітрі, домінуючою в інтер’єрі. У зоні вітальні встановлений стильний L-подібний диван і журнальний столик в промисловому стилі. Настінний килим, картина над диваном і дві декоративні подушки роблять інтер’єр виразним і завершеним. Їдальня займає кутову зону і виглядає затишно і привабливо. Круглий стіл і зручне L-образне сидіння-банкет в парі з двома стільцями дозволять розмістити 6 чоловік. Матова чорна підвісна лампа над столом прекрасно поєднується з напільного чорної лампою в зоні вітальні, створюючи стильну ретро композицію.

Світлодіодна смуга над банкетом створює прекрасну романтичну атмосферу, налаштовує на прекрасне проведення часу за чашкою чаю. Кухня виконана в таких же спокійних тонах. Меблі кольору світлого хакі і кремова композитна стільниця ефектно розбавлені темної бронзової плиткою метро. Розкішний майстер-люкс з ванною в відкритому плануванні з’явився на місці декількох маленьких кімнат. Ванна кімната була спеціально розроблена з естетикою «спальні». Різниця між двома областями досягається використанням текстурованих порцелянових настінних плиток і прохолодною блакитною плиткою на підлозі, викладеній у вигляді килима. Між туалетом і ванною кімнатою встановлений непрозорий скляний розсувний екран. Дзеркала в бронзі підтримують благородний стиль приватної зони і прекрасно доповнюють стелю спальні, виконаний з темного дерева.

В результаті реалізації проекту на місці старого будинку з’явився цей сучасний пентхаус з прекрасним і ретельно продуманим інтер’єром, комфортним і привабливим для проживання. Як і в більшості проектів LLI Design, будівництво, столярну справу, домашньої автоматизації та озеленення здійснювалося інтегрованими командами — Pegasus Property & Pegasus Automation. Проект Southwood від LLI Design, загальний дизайн інтер’єру та реконструкція лондонського таунхауса став володарем премії «Кращий інтер’єрний дизайн приватного житла в Лондоні» в UK Property Awards — 2015/2016.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *