Дома 0 Комментариев

Реконструкція старої вілли на березі Балтійського моря в Швеції


Реконструкція старої вілли Salsten House в центрі міста Хернёсанд, Швеція, виконана в 2017 році за проектом архітектурної компанії Skälsö Arkitekter. Вілла розташована прямо на березі Балтійського моря і призначена для спокійного сімейного відпочинку. Головний фасад пляжного будинку був повністю збережений.
Также посмотреть какие есть бетоносмесительные установки вы можете посетив сайт bausfera.com.


Його традиційна форма зі складною дерев’яною обробкою нагадує про вік будівлі. До головного будинку здійснена прибудова з сучасних матеріалів — скла, бетону і необробленої соснової деревини, яка згодом набуде такої ж темний колір, як і на основній будівлі. Загальна площа будинку після реконструкції збільшилася до 300 квадратних метрів. Інтер’єр виконаний в благородних сірих тонах.

На першому поверсі колірна палітра трохи темніше, на другому — світліша. Поліровані бетонні підлоги пом’якшують теплі дерев’яні планки, якими оброблені стіни і стеля. Велика площа скління дозволяє милуватися морем і прибережним ландшафтом. Гараж і душ за бажанням власників вілли побудовані окремо на відкритому повітрі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *