Дома 0 Комментариев

Заміський котедж на схилах вулкана, Еквадор


Унікальний заміський котедж Pasochoa House, архітектором якого є Хуан Естебан Руалес Ласо (Juan Esteban Ruales Laso), побудований в 2015 році на висоті 3200 метрів над рівнем моря на північно-східному схилі вулкана Пасохоа в секторі Сан-Антоніо-де-Пасохоа, Кіто, Еквадор. Цей район відомий своїми традиційними ранчо і мальовничою природою. Проект був розроблений для сімейної пари пенсійного віку, які мріяли мати заміський будинок для відпочинку на природі і прийому друзів. Як їх пріоритетного побажання було максимальне використання унікальних пейзажних видів в орієнтації і дизайні будинку. З огляду на обмеженість бюджету, будинок повинен був бути одноповерховим, при цьому його невелика площа не повинна відбитися на комфорті і відчутті свободи і простору.
Также посетив сайт https://coffee-shop.net.ua/oborudovanie-dlya-bara-horeca.html вы можете заказать барное оборудование.


Ділянка для будівництва було визначено на крутому схилі, звідки відкриваються зачаровують види на навколишній ландшафт. Через складність рельєфу було прийнято рішення створити прямокутну кам’яну платформу 7х24 метрів для розміщення на ній конструкції будинку в напрямку, протилежному природному ухилу. Це дало можливість відкрити вид на околиці з усіх приміщень. Концепція дизайну будівлі була заснована на комбінації сучасних матеріалів, таких як конструкційна сталь і бетонні блоки, з традиційними матеріалами — каменем ручного різьблення, деревом, цеглою і керамічною плиткою ручної роботи, які гармоніюють з навколишнім ландшафтом і відповідають місцевій архітектурі.

Будівля площею 170 квадратних метрів є два основних обсягу, виконаних з різних матеріалів, які ефектно контрастують один з одним. Фасади одного з блоків мають відкритий цегла, фасади іншій частині будівлі виконані в білому кольорі. Обидва обсягу лежать на платформі і переплітаються з односхилим дахом, створюючи нові простори, які стають частиною програми будинку. Дах піднята в напрямку, протилежному природному ухилу землі, що дає відчуття більшої амплітуди на її передньому фасаді. Архітектурна програма розроблена за схемою відкритої концепції, в якій простору розташовані горизонтально і з’єднані центральним коридором, які перетинають весь будинок.

Соціальна зона має відкриту планування і виглядає дуже просторим і світлим. Теплий і лаконічний інтер’єр розташовує до приємного проведення часу. Частиною меблів і внутрішнього простору є дерево і камінь, що сприяють тісному зв’язку інтер’єру з навколишнім середовищем. У будинку є дві спальні з окремими ванними кімнатами. Великі сучасні вікна наповнюють будинок природним світлом і дозволяють безперешкодно милуватися унікальною природою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *