Дома 0 Комментариев

Резиденція, спроектована за правилами фен-шуй, Таїланд


Проект K.Krit Residence розроблений архітектурно-дизайнерської фірмою Octane architect & design і виконаний в 2019 році в житловому районі Банг-Кхо-гавкотом, місто Бангкок, Таїланд. Двоповерхова резиденція загальною площею 490 квадратних метрів належить дикторові, пану Крит (Krit), який побажав мати сучасний просторий будинок, який відповідає його способу життя, комфортний і безпечний, з зручними просторами для усамітнення і проведення вечірок з друзями. Однією з пріоритетних завдань, поставлених перед командою архітекторів, було проектування будинку по основним правилам фен-шуй.
Качественная сувенирная продукция на заказ онлайн на сайте https://www.instagram.com/avestasuvenir/.


В процесі реалізації проекту було створено сучасний розкішний будинок, просторий і затишний, наповнений сприятливою енергетикою і гармонійно вписаний в навколишню природу. Резиденція максимально адаптована під правила фен-шуй. Враховано розташування кімнат, доступ до них, напрямок спалень і місце розташування ліжка. Так, наприклад, відповідно до фен-шуй, правила якого забороняють розміщення будь-яких приміщень над паркуванням, дах гаража була обладнана під терасу для вечірок з окремою зовнішньої сходами, що позбавляє від необхідності проходити через приміщення будинку. Розміщення басейну також спроектовано з урахуванням зручного та швидкого доступу з верхньої тераси.

Центром будинку є розкішна вітальня подвійної висоти, яка об’єднує всі частини будинку. Через розсувні скляні двері можна бачити не тільки басейн і сад, а й сусідній будинок, де проживають батьки власника резиденції. Поруч з басейном знаходиться відкрита тераса для відпочинку. Обладнана за обшивкою фасаду садові тераса дозволяє ранковому сонячному світлу проходити через інтер’єр, створюючи неповторну гру світла і тіні. Згідно з фен-шуй, головна спальня повинна бути розташована в передній частині будинку. Однак ця сторона будівлі виходить на жваву дорогу, в зв’язку з чим могла бути порушена приватність простору.

Архітектори вирішили обшити фасади чорними сталевими рейками, які повністю забезпечують конфіденційність і при цьому не закривають вид зсередини приміщень. В результаті вийшов оригінальний будинок, що нагадує форму чорного ящика зі сталевих решіток. Фасади, звернені в бік двору, мають відкритий грайливий вигляд. Скляні стінові панелі і розсувні скляні двері стирають межу між екстер’єром та інтер’єром, утворюючи одну яскраву і живу композицію, наповнену світлом, теплом і затишком.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *