Квартиры 0 Комментариев

Апартаменти з динамічним універсальним простором, Бразилія


Проект сучасної квартири Ipojuca Apartment площею 160 квадратних метрів розроблений архітектурною студією Balaio Arquitetura і виконаний в 2010 році у муніципалітеті Іпожука, штат Пернамбуку, Бразилія. Власник житла — прихильник чистого дизайну з інтеграцією просторів і широкого візуального сприйняття. Більшу половину квартири займає соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня, кухня і балкон, обладнаний під зону відпочинку. Для створення універсального і динамічного простору була використана ідея бетонної лави, що проходить через вітальню, балкон і їдальню.
Также заказать один из лучших обогревателей Termoplaza вы можете на сайте termoplaza.com.


Завдяки використанню однакових матеріалів і геометричних форм, ці зони об’єднуються і сприймаються як одна композиція. Бетонна лава, крім дизайнерської навантаження, може використовуватися і практично — в якості книжкової полиці, підставки для рослин та інших предметів декору або просто в якості сидіння. Всі відкриті бетонні конструктивні елементи, а також вироби з дерева, металоконструкцій і меблів ефектно виділяються на тлі білого поліуретанової підлоги, білих стін і стелі.

Інтер’єр вітальні спрямований на створення атмосфери взаємодії присутніх. Комфортний диван, гойдалки, закріплені на стелі, і зручні крісла розташовують до приємного відпочинку і теплим бесід. Щоб забезпечити конфіденційність при плануванні туалету і не втратити відчуття амплітуди простору, була розроблена меблі з легкої сталевої конструкції із закріпленим на ній дерев’яним ящиком з телевізором. У зоні кухні дерев’яна стеля ефектно контрастує з цементно-порцеляновим підлогою, крім того, використані матеріали створюють візуальну межу між зонами.

Іншу частину квартири займає приватна зона, в якій знаходяться три спальні з трьома ванними кімнатами і телевізійна кімната. Їх оформлення відрізняється від інтер’єру соціальної зони більш активним використанням дерева, яке робить простір більш затишним і теплим. Стильно й елегантно оформлена телевізійна кімната. Пол в кімнаті має дерев’яний настил з деревини тауарі, а стіни наполовину покриті панелями з шпону білого дуба. Розкішний диван, розроблений Balaio, сприяє відпочинку всієї сім’ї за екраном телевізора. Дизайн головної спальні виконаний в стилі майстер-сьюта, що створює атмосферу спокою і розслаблення. В інтер’єрі використовуються ефектний контраст темного і світлого дерева. Так, наприклад, гардеробна шафа і узголів’я ліжка мають темний колір, а туалетний столик виконаний з деревини світлого тону freijó.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *