Дома 0 Комментариев

Родинний дім N на березі Парани, Бразилія


Сучасний сімейний будинок N виконаний в 2019 році в місті Белен де Ескобар, провінція Буенос-Айрес, Аргентина, за проектом A3 LUPPI UGALDE WINTER. Двоповерховий будинок площею 313 квадратних метрів розташований на березі мальовничої річки Парани, що стало важливою передумовою до розробки проекту. З огляду на близькість води і можливість повені в цьому районі, будівля необхідно було підняти на безпечну висоту і забезпечити його надійність. Крім того, на структурну концепцію будови вплинула обмеженість площі ділянки. Не зважаючи на те, що основним будівельним матеріалом є бетон, будівля здається досить легким, буквально ширяє над узбережжям. Створюється враження, ніби будинок виник з природи у спробі зафіксувати ландшафт.
Посмотреть сколько стоит провести рекламную лотерею ві можете посетив сайт wise.promo.


Головна ідея проекту полягала в тому, щоб об’єднати в єдину концепцію структуру, програму і матеріальність об’єкта, створити систему, в якій об’єднані компоненти представляли б єдине ціле, при цьому, кожен з них повинен був зберегти свою індивідуальність і внутрішню логіку. Структурна концепція заснована на розташуванні двох перегородок і великий балки, на якій розташований верхній поверх. Похила покрівельна плита поводиться як сполучна ланка. Текстура будови задається дизайном опалубки з матових дощок, яка при різноманітності кромок забезпечує ефектну гру світла і тіні.

Об’єкт демонструє красу і надійність бетону, не випускаючи з уваги присутність натурального дерева. Елементи фасадів різноманітні відповідно до функціональних потреб — вони відкриваються і закриваються, є непрозорими або перфорованими. Внутрішній простір будинку має чіткий поділ на програмні зони. Перший поверх займає простора соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня. Велика площа скління дозволяє милуватися красою річки і навколишньої природи. Сектор послуг доповнює основні зони через бічний коридор. На верхньому поверсі розташована приватна зона з трьома спальнями з видом на річку. Розсувні скляні двері з’єднують громадську зону з розкішною терасою з басейном. Дві бічні зовнішні сходи пов’язують будинок з землею і забезпечують вихід до річки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *