Дома 0 Комментариев

Лісовий будинок зі скляних павільйонів, Мексика


Родинний дім для відпочинку House in the Woods побудований в 2018 році на схилі лісу, недалеко від Сантьяго, штат Нуево-Леон, Мексика. Автором унікального проекту є архітектурна студія WEYES Estudio. Мета архітекторів полягала в тому, щоб надати мінімальний вплив на навколишнє середовище і слідувати найпростішим методам будівництва, при цьому створити комфортні умови для сімейного відпочинку і прийому гостей.
Заказать онлайн хлеб железнодорожный вы можете посетив сайт шашлыки-от-рокки.рф.


House in the Woods складається з чотирьох скляних павільйонів в бетонному каркасі, орієнтованих на навколишні дерева і особливості топографії. Під будівництво була виділена ділянка площею 690 квадратних метрів з ухилом від 28 до 35 відсотків, на якому виявилися 17 дерев. Команда подбала про їх захист, зробивши їх частиною архітектурної композиції. Оригінальний дизайн будиночків знаходиться в повній гармонії з навколишньою природою. Здається, що кожна будівля, підняте на бетонній плиті, розташоване серед дерев, як власний окремий будиночок на дереві. Усі будівлі мають просту конструкцію, без особливих технічних складнощів. Конструкції були побудовані з використанням місцевих червоної цегли і бетону. Згодом будівельні матеріали будуть старіти і будиночки повністю зіллються з навколишнім середовищем. Всі павільйони з’єднані сходами, коридорами і зовнішніми мостами, які йдуть в ногу з топографією, піднімаючись і сплітаючись через крону дерев. Щоб захистити місцеву екологію, в процесі будівництва не використовувалася важка техніка, здатна завдати шкоди природі.

Загальна площа House in the Woods складає 163 квадратних метрів. Житло розбите на павільйони відповідно до потреб і способом життя сім’ї. На верхньому рівні схилу знаходиться гараж і складські приміщення площею 61,9 квадратних метрів. Нижче по схилу розміщається будиночок площею 45,1 квадратних метрів, який займає соціальна зона з терасою і внутрішнім двориком. На самому нижньому рівні схилу розташовані два інших павільйону площею 30 і 27,8 квадратних метрів, в яких обладнані приватна зона зі спальнями і гостьовий будиночок або офіс відповідно.

WEYES прагнув спроектувати приміщення таким чином, щоб мінімізувати споживання енергії. Велика площа скління забезпечує приміщення достатньою кількістю природного світла, дерева дарують тінь і прохолоду в спекотні літні дні, а подвійні цегляні стіни зберігають тепло взимку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *