Дома 0 Комментариев

Родинний дім з відчуттям простору і єднання з природою, Південна Африка


Родинний дім Pambathi Lane House виконаний в 2018 році в місті Скала Шака, північне узбережжя провінції Квазулу-Натала, Південна Африка, за проектом Metropole Architects. Метою дизайну було бажання авторів проекту в повній мірі скористатися красою мальовничого ділянки з великими красивими деревами і густими чагарниками. Стильний двоповерховий будинок з безліччю відкритих просторів і великою площею скління прекрасно вписався в навколишнє середовище. Щільна рослинність забезпечує його конфіденційність, а сучасні панорамні вікна дозволяють милуватися розкішним садом і спостерігати за птахами і тваринами, які відвідують садок.
Также посмотреть сколько стоит ремонт плоттеров вы можете посетив сайт eurodruk.com.ua.


Відокремлена і спокійна обстановка в лісі дозволяє дикій природі максимально наблизитися до будинку. Консольний дах і балкони по периметру будівлі є не тільки ефектною прикрасою екстер’єру, але і служать дахом для нижніх рівнів. Внутрішнє планування будинку підкреслює відчуття простору і єднання з природою. На першому поверсі знаходиться соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня. Вітальня обставлена ​​сучасними красивими меблями. М’який великий диван, оригінальне плетене крісло і стильний журнальний столик роблять простір затишним і привітним. Родзинкою оформлення є обробка стелі і стіни, де розміщений телевізор, світлим деревом, що робить вітальню по-домашньому теплою і затишною.

Острів, розташований в центрі кухні, служить одночасно барним столом. Навколо нього стоять високі чорні стільці. Білі відкриті полиці вздовж однієї зі стін демонструють колекцію скляного посуду. Великий обідній стіл з оригінальними кріслами розташовує до приємного проведення часу. Розсувні скляні двері з соціальної зони ведуть у двір, де знаходяться відкрита дерев’яна палуба і пейзажний басейн. В кінці палуби під консольної дахом розташована відкрита вітальня зі зручними диванами, стільцями і великим обіднім столом. Крім того, на нижньому поверсі розташовується одна спальня з ванною кімнатою.

Сходи з дерев’яними сходинками і скляними поручнями веде на верхній поверх, де розташована приватна зона з 4 спальнями і ванними кімнатами, а також ще одна вітальня з балконом, звідки відкривається прекрасний вид на сад. Вітальня має темну акцентну стіну, яку підкреслює розміщена на ній картина. Розкішний диван з великою кількістю місць, піаніно і високі стелі роблять зону відпочинку особливо привабливою для членів сім’ї. Завдяки широкому використанню в інтер’єрі натуральних матеріалів — дерева, металу і каменю, будинок виглядає особливо органічно і респектабельно.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *